LARGE LIFE LIMITED, osnovan je 2003. godine u Mančesteru,  njen ključni brend AMIKS™ Nutrition.
Kontinuirana težnja kompanije da bude lider na tržištu, kroz sve aspekte razvoja i kreiranja proizvoda, pokazala se kao najjača konkurentska prednost kompanije u domenu sportske ishrane širom sveta. AMIKS™ Nutrition je naučio da poštuje i nadmašuje želje svojih najzahtevnijih potrošača orijentisanih na performanse, često da bi postao pokretač trendova na mnogim svojim tržištima.AMIKS™ Nutrition zaista predstavlja najbolje za postizanje svih ciljeva za rekreativne sportiste i žene, entuzijaste vellnessa, fitnes manijake i vrhunske profesionalne bodibildere. AMIKS™ proizvodi poboljšavaju performanse, upotpunjeni dobrim ukusom, svi dostupni po veoma konkurentnim cenama koje su navele potrošače da veruju u AMIKS™ Nutrition.

AMIX ANABOLIC

2,2 KG /6900 DIN

AMIX ANABOLIC

Matriks proteina u ovom proizvodu spaja whey protein koncentrat, hidrolizovani protein iz govedine i dve vrste izolata, CFM izolat i izolat dobijen jonskom razmenom.plus kreatin monohidrat, Kre-Alkalin, kreatin etil ester CEE, glutamin, arginin, BCAA
.Kao sam vrh Anabolic Masster™ -a izdvaja se spektar amino kiselina derivisanih iz whey hidrolizata i albumina iz jajeta.
Upotreba: Jednu dozu (50g, 1,5 merica) uzmite 1 sat pre treninga i jednu dozu 1 sat posle treninga. 1,5 merice umutiti u 200ml vode.
UPOZORENJE: Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Čuvati van domašaja dece. Alergen upozorenje: ovaj proizvod sadrži sastojke izdvojene iz mleka i soje. U proizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju i ljuskare.

AMIX Anabolic Monster Beef 90%

1 kg /4500 din

Anabolic Monster Beef Protein

Ovaj proizvod sadrži 90% enzimski hidrolizovanog goveđeg Albumina, koji predstavlja jedan od najkvalitetnijih izvora proteina na tržištu. Enzimska hidrolizacija proteina značano smanjuje vreme varenja i pratkično mogućava njegovu ugradnju bez zadržavanja.
AmixTM Monster Beef Protein je obogaćen kreatin monohidratom i tu nije kraj. Sadrži Nitro Shot kompleks zadužen da „zagreje“ vaš krvni sitem i ubrza ugradnju nutritijenata direktno u vaše mišiće. Takođe sadrži PhosphoMatrix koji obezbeđuje snabdevanje svim neophodnim mineralima za jednog sportistu.

Amix® Tribu 90% with ZMA 1200mg

3,500.00 RSD/90 TABLETA

Povećava produkciju prirodnog testosterona

# utiče na povećanje mišićne mase i snage

# povaćava libido

# funkcioniše na principu kontinuiranog otpuštanja

# potpuno je prirodan proizvod.

Upotreba: uzimati 2 tablete pre spavanja.
UPOZORENJE: Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Čuvati van domašaja dece. Alergen upozorenje: ovaj proizvod sadrži sastojke izdvojene iz mleka i soje. U proizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju, gluten, kikiriki i ljuskare.

AmixPro®TestoF-200 ® 100tbl BOX
2,690.00 RSD

AmixPro®TestoF-200® revolucionarni proizvod sa ciljem da na potpuno prirodan način stimuliše pojačano lučenje muškog hormona – testosterona. Visok nivo testosterona je ključan za bolju sintezu proteina i izgradnju mišićne mase. Sastojci u AmixPro®TestoF-200 su iskombinovani da maksimalno pruže podršku organizmu i dovedu nivo testosterona na najviši nivo.
– prirodan i siguran
– brz oporavak
– više energije
– prirodni anabolik.

Upotreba: uzimati
5 tableta tokom dana, između obroka. Koristiti proizvod maksimalno 8 nedelja u kontinuitetu, potom napraviti pauzu 4 nedelje.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Čuvati van domašaja dece. Alergen upozorenje: ovaj proizvod sadrži sastojke izdvojene iz mleka i soje. U proizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju, gluten, kikiriki i ljuskare.

Amix® TribuLynMAX® 90% 750mg 90cps
2,300 din

Potpuno prirodan booster testosterona

# pojačava snagu i ubrzava mišićni rast

# povećava energiju i popravlja libido

# sadrži više od 90% steroidnih saponina

# nema nikakvih neželjenih efekata

Upotreba:
Uzimati 2 kapsule dnevno, pre spavanja sa dovoljno vode.

Amix™ Opti-Pack Osteo-Flex 30days
3,489.00 RSD/

30 PAKETIĆA PO 6 TABLETA i KAPSULA

Amix™ Opti-Pack Osteo-Flex 30days
3,489.00 RSD/

30 PAKETIĆA PO 6 TABLETA i KAPSULA

Amix™ Opti-Pack Osteo-Flex je kompletan proizvod za zaštitu zglobova, tetiva i kostiju, specijalno dizajniran za sportiste sa najvećim potrebama. Osteo-Flex sadrži velike doze glukozamina, hondroitina, MSM, UltraGrad® lanenog ulja, hijaluronske kiseline, vitamina C, kalcijuma, magnezijuma, cinka i brojnih biljnih ekstrakata (tamjan, đumbir, šipurak, kora bele vrbe).

Upotreba:

 sadržaj 1 kesice konzumirati uz prepodnevni obrok, sa dosta vode.

AMIX ThermoCore™ Professional
90 KAPS./3400 D

ThermoCore™ je revolucionarna formula, za sagorevanje masnog tkiva, koja kombinuje 7 izuzetno potentnih sastojaka (Coleus Forskohlii, Zelena kafa, Sinefrin, Guarana, Kora bele vrbe, Kofein i BioPerine®).
ThermoCore™ će vam pomoći u regulisanju telesne težine pojačavajući metabolizam masti, delujući diuretički i olakšavajući proces varenja. Takođe, svojim sastavom omogućava zdravo i normalno funkcionisanje zglobova i mišića i podržava fizičku i mentalnu vitalnost.

Upotreba: 2 kapsule pre fizičke aktivnosti. Povećati unos vode.

UPOZORENJE: kontrolisati unos kofeina tokom korišćenja ovog preparata. Ne uzimati ovaj proizvod ukoliko ste alergični na aspirin, imate visok krvni pritisak, glaukom, otežano mokrenje, dijabetes, čir, uvećanu prostate, poremećaj u radu tiroidne žlezde, problem sa jetrom.Ne uzimati više od preporučene doze. Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama.

Amix® – MuscleCore® DW – Detonatrol® Fat Burner

90 KAPS. BOX/3000 DIN

AMIX™ Detonatrol™ je izuzetna termogenička formula koja ima i prava eksplozivna stimulativna svojstva. AMIX™ Detonatrol™ je dizajniran u laboratoji LargeLife u saradnji sa sportistima Amix tima. Zato su tu ukombinovani samo najkvalitetniji sastojci sa maksimalnom snagom, koji su se u praksi pokazali kao efikasni. Svi ovi sastojci su odabrani nakon opsežnih kliničkih studija, koje su sprovedene da bi se proverila njihova efikasnost. Sastojci kao što su Sinetrol®, Clarinol®, Super CitriMax®, CapsiMax®, BioPerine® su samo neki od mnogobrojnih. AMIX™ Detonatrol™ je visoko-efikasan i lako se koristi.
AMIX™ Detonatrol™ je savršen kao pre-workout formula kao booster energije koji podstiče gubitak masnih naslaga.
Prednosti korišćenja AMIX™ Detonatrol™-a:
# preparat “sve u jedan” za održavanje telesne težine
# maksimizira vaše treninge
# podstiče temogenezu( topljenje masti)
# smanjuje umor i podstiče izdržljivost
# ubrzava metabolizam
Uzimati 2-3 kapsule 2 puta dnevno sa dosta vode.
Upotreba: 2-3 kapsule dva puta dnevno, 30-60 minuta pre fizičke aktivnosti. Povećati unos vode.
UPOZORENJE: kontrolisati unos kofeina tokom korišćenja ovog preparata. Ne uzimati više od preporučene doze. Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama.

Amix® – Kre-Alkalyn® 120cps
120 kaps./2990 D

Amix™ Kre-Alkalyn® je forma kreatina novije generacije sa pH većim od 12, što omogućava patentirana tehnologija proizvodnje. Ovako visok pH Kre-alkalina praktično onemogućava njegovu degradaciju u organizmu i obezbeđuje brzu isporuku kreatina u mišić. Amix™ Kre-Alkalyn® daje momentalne efekte. Sa ovim suplementom ne postoji faza punjenja, faza ciklusa, nema neželjenih efekata, 100% je stabilan kreatinski preparat koji pokazuje trenutne efekte. Rezultat ne izostaje. Da budemo precizni, većina sportista koji su uzimali samo 1-3 kapsule dnevno, postigli su rezultate jednake ili bolje od svih nestabilnih kreatinskih jedinjenja. Budući da ne vezuje prekomernu vodu, pogodan je i u fazama definicije mišića.
Upotreba: danima kada se vežba: jednu kapsulu 20-30 minuta pre jutarnjeg obroka i jednu do dve kapsule 30 minuta pre treninga.
danima bez vežbanja: jednu kapsulu 20-30 minuta pre jutarnjeg obroka i jednu do dve kapsule 30 minuta pre poslednjeg obroka.
AMIX Creatine Monohydrate sadrži 100% čist, fino- mikronizovan i HPLC testiran kreatin monohidrat. Za maksimalan mišićni rast i povećanje snage a tokom uzimanja kreatina, važno je piti dovoljno tečnosti( najbolje vodu). Ovakav pristup obezbeđuje dovoljnu mišićnu hidrataciju i posledični efekat povećanja ćelija mišića. Kreatin monohidrat se može kombinovati sa drugim suplementima kao što su glutamin, aminokiseline ili proteinski preparati.

Upotreba: pomešati 5g kreatina sa 2-3dl vode, konzumirati 30-60 minuta pre treninga. Povećati unos vode tokom korišćenja kreatina.

Amix® – Creatine monohydrate

300g powder/2100 d

AMIX Glutamine + BCAA 530g r
3,990.00 RSD

AMIX Glutamine BCAA je preparat koji sadrži amino kiseline razgranatog lanca, BCAA, u optimalnom odnosu 2:1:1 i mikronizovani L-Glutamin. Odnos BCAA i Glutamina je 1:1.
L-Glutamine je nazastupljenija amino kiselina u ljudskom organizmu i čini 60% amino kiselina u skeletnim mišićima i 20% ukupno prisutnih amino kiselina u organizmu.
BCAA doprinose rastu i održavanju mišićnog tkiva. Kombinacija ove tri esencijalne amino kiseline, L-Leucin, L-Izoleucin i L-Valin čine ukupno 33% mišićnih proteina.
Upotreba: Dnevna doza su dve merice (10g). Jednu mericu (5g) pomešati sa 200-300ml vode i konzumirati 30 minuta pre treninga i 1 mericu odmah nakon treninga.

CENE NA UPIT

CENE NA UPIT

CENE NA UPIT

AMIX Exclusive® Protein Bar

175 DINARA /85 GRAMA