Postojanje firme BioTechUsa datira jos iz proslog veka. Tacnije od 1999. godine,

BioTechUsa je firma sa preko 500 zaposlenih. Da bi se obezbedio kvalitet usluge ali i proizvoda,svaki clan BioTechUsa tima prolazi adekvatne obuke iz svih oblasti koje su bitne za ovu granu proizvodnje pa samim tim u ovom timu imate strucnjake iz oblasti sporta,ishrane,sportske suplementacije i sportskih nauka. Sve sa ciljem daljeg unapredjivanja svojih proizvoda. Obzirom da takodje ima 130 fransiznih radnji i distribuira svoje proizvode u 70 zemalja to ovu firmu svrstava u ozbiljnog igraca na trzistu suplemenata i dodataka ishrani.. BioTechUsa u svom asortimanu nudi siroku paletu proizvoda,tako da u svojoj ponudi ima varijaciju proizvoda od preko 600 proizvoda koji su i dalje predmet stalnog usavrsavanja i inovacija kako bi se kvalitet samih poroizvoda podigao na jos visi nivo. Tako da se u asortimanu nude proizvodi bez glutena,laktoze,takodje ima i alternative za vegane,uostalom sve sto se u danasnje vreme sve vise trazi. Svi proizvodi su proizvedeni u adekvatnim i kontrolisanim uslovima,uz izbor sigurnih,pazljivo odabranih i kvalitetnih komponenti koje su naravno dopin-free. Tako da ih svi mogu sa sigurnoscu koristiti

BioTechUsa firma vrši strogu kontrolu kvaliteta svake proizvodne serije Sprovode se medjunarodni standardi bezbednosti hrane,ukljucujuci ISO 9001, ISO 22000, HACCP, IFS and GMP.Svi proizvodi ove firme su 100% Doping free,bez ikakvog rizika za postojanje nedozvoljenih i prikrivenih supstanci,laboratorijski testirani i u skladu sa svim direktivama Evropske agencije za bezbednost hrane (EFSA)

BioTech

AMINO ENERGY ZERO

360 grama /2880 din

7250 mg aminokiselina po porciji
sadrži sve esencijalne aminokiseline
sadrži Beta-Alanin, L-Arginin i L-Tirozin
100 mg kofeina po porciji, iz 3 različita izvora
500 mg taurina po porciji
sadrži svaki od 6 različitih elektrolita i vitamin B6
bez šećera i bez glutena

Način primene: Razmutiti jednu porciju praha (14 g = 2 vrhom pune merice ili vrhom pune kafene kašičice) u 400 ml vode u šejker boci. Konzumirati jednom dnevno.
Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenoj boci, na hladnom i suvom mestu. Nakon otvaranja ne uklanjati kesicu adsorbera vlage. Čuvati van domašaja dece.

BioTech

AMINO ENERGY ZERO

Šta sadrži Amino Energy Zero u jednoj porciji (14 g)?

3900 mg EAA (9 esencijalnih aminokiselina)
od toga 3000 mg 2:1:1 BCAA
350 mg beta-alanina
1500 mg L-glutamina
750 mg L-Arginina
250 mg L-tirozina
500 mg taurina
100 mg kofeina (dehidrirani kofein od ekstrakta lista zelenog čaja i iz ekstrakta zrna zelene kafe)
917 mg elektrolita
1,4 mg vitamina B6
150 mg ekstrakta lista zelenog čaja
50 mg ekstrakta zrna zelene kafe

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

BioTech

EAA ZERO
350 GR/2960 DIN

7160 mg esencijalnih amino kiselina
Odnos esencijalnih amino kiselina koji preporučuje SZO *
Odnos glutamina i BCAA blizu 1:1
Bez šećera** i bez glutena

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda ili sa oboljenjem jetre i bubrega. Osobe koje imaju dijagnostifikovano neko oboljenje i/ili koriste lekove pre upotrebe treba da se konsultuju sa lekarom. Ne preporučuje se primena kod osoba sa malignim oboljenjima, fenilketonurijom, osoba sa povišenim nivoom homocisteina, kao i kod osoba koje uzimaju antidepresive, seratonin 5-HTI receptor agoniste, neselektivne inhibitore monoaminoksidaze (MAO). Osobe sa alergijama ili peptičkim ulkusom bi trebalo da koriste proizvod isključivo pri medicinskom nadzoru, dok bi osobe sa kataraktom, dijabetesom, holesterolemijom, hipertenzijom, osobe sa srčanim oboljenjima, kao i osobe sa šizofrenijom, trebalo da budu obazrive pri korišćenju proizvoda.

BioTech

EAA ZERO

1 porcija (14 g) sadrži:

3400 mg BCAA
1560 mg L-leucin
800 mg L-izoleucina
1040 mg L-valina
1200 mg L-lizina
600 mg L-treonina
400 mg L-metionina
3580 mg L-glutamina
1000 mg L-fenilalanina
400 mg L-histidina
160 mg L-triptofana

Način primene: Razmutiti jednu porciju praha (14 g = 2 u vrh pune merice ili 1 u vrh puna supena kašika) u 400 ml vode u šejker boci. Konzumirati jednom dnevno, 15 minuta pre treninga. U danima bez treninga konzumirati jednu porciju između obroka.

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

BioTech

CREATINE PH-X

210 kapsula /2800 din

Creatine PH-X
10 puta jači od običnog kreatina u prahu.
Bez stomačnih tegoba i “kreatinske nadutosti”
Bez faze punjenja
100% bioraspoloživost
Više snage, bolje performanse

Način primene: konzumirati 5 kapsula dnevno, 80 minuta pre treninga.

Sastojci: kreatinska baza (mikronizovani kreatin monohidrat, magnezijum-oksid); sredstvo protiv zgrudvavanja(magnezijumove soli masnih kiselina); kapsula (želatin, boje (titanijum-dioksid, oksidi gvožđa)); maltodekstrin. Informacije o alergenima: Proizvedeno u fabrici koja prerađuje mleko, jaja, gluten, soju, ljuskare, sumpor-dioksid i jezgrasto voće.Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka, na temperaturi od 5-25ºC. Čuvati van domašaja dece.

BioTech
CREATINE PH-X

****
Posle dodavanja vode ili tečnosti prilikom konzumiranja kreatina, značajan deo običnog kreatina brzo prelazi u kreatinin (nusproizvod koji se izlučuje putem bubrega). Samo određeni procenat ostaje kreatin koji telo može upotrebiti. Istraživanja su pokazala da od pH vrednosti zavisi brzina transformacije kreatina u ovu neupotrebljivu formu koja se zove kreatinin. Što je pH vrednost niža to je veća brzina kojom dolazi do ove tranformacije, međutim na vrednosti od 12 pH jedinica ova tranformacija je sprečena.Upozorenja: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sklonim dehidraciji, osobama koje uzimaju bilo kakve lekove, osobama sa oštećenom funkcijom bubrega i dijabetičarima. Mogući neželjeni efekti su blagi i obuhvataju gastrointestinalne smetnje. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

BioTech

100% kreatin monohidrat

300 gr./2350 din

100% kreatin monohidrat
povećanje snage, energije i izdržljivosti
povećanje mišićne mase

Način primene: uzimati jednu porciju (3,4 g) dnevno sa 300 ml vode ili drugog napitka po vašoj želji. Tokom dana popiti najmanje još 2 l vode. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka, na temperaturi od 5 do 25ºC. Čuvati van domašaja dece.

BioTech

100% kreatin monohidrat

100% Creatine Pure je vrhunske čistoće, i sadrži jednu od najproučavanijih formi kreatina. U pitanju je kreatin monohidrat visokog kvaliteta. Kreatin, naučno dokazano, povećava performanse kako kod eksplozivnih sportova i treninga visokog intenziteta tako i kod treninga sa opterećenjem. Dovodi do povećanja snage i izdržljivosti, te je jedan od suplemenata broj 1 kada je u pitanju izgradnja mišićne mase. Uz kreatin, poželjno je unositi više tečnosti – vode.
Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe kosultovati lekara/farmaceuta.

BioTech

100% Pure Whey 2,27 kg /6950 din

100% Pure Whey
22 g visokokvalitetnog proteina surutke po porciji
nizak sadržaj ugljenih hidrata i masti
bogat glutaminom – za bolji oporavak nakon napornih treninga
Zaslađem stevijom

BioTech

100% Pure Whey 2,27 kg /6950 din

BioTech

100% L-GLUTAMINE

240 grama /1950 din

Način primene: Pomešati jednu mericu (5 g) sa vodom. Konzumirati jednu dozu pre i jednu posle treninga.

Sastojci: L-Glutamin.

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, na temperaturi 5-25ºC i relativnoj vlažnosti ispod 70%. Ne izlagati direktnom uticaju toplote, vlage i sunčeve svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Najbolje upotrebiti do: datuma utisnutog na pakovanju

BioTech

100% L-GLUTAMINE

L-Glutamine je amino kiselina, a amino kiseline su neophodne za izgradnju mišićnog tkiva. Kao i kod drugih amino kiselina i L-Glutamine ima značajnu ulogu kod sinteze belančevina i kod regeneracije mišića. L-Glutamine koriste ne samo mišićna tkiva, već ojačava imuni i probavni sistem. Iako se L-Glutamin svrstava u neesencijalne amino kiseline, ona je ustvari uslovno esencijalna, jer se pri fizičkom naporu i psihofizičkom stresu, troši, te, ju je potrebno dodatno unositi u organizam.

BioTech

BLACK BLOOD CAF+

300 gr/3600 din

400mg kofeina
6300mg NOX formule
9 aktivnih sastojaka
Bez kreatina
Bez šećera
Namena proizvoda: Prah za izradu napitka namenjen konzumiranju pre treninga. Vitamin B3, vitamin B6 i magnezijum doprinose normalnom energetskom metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića. Magnezijum i cink doprinose normalnoj sintezi proteina.

Radikalna preworkout formula sa 400mg kofeina, NOX kompleksom, bez kreatina, koja je namenjena ekstremnim potrebama. Probali ste većinu preworkout boostera, ali niste bili zadovoljni njihovim učinkom i razmišljate šta bi to moglo da se izbaci na tržište što bi stvarno radilo i što bi vaše treninge i motivaciju podiglo na novi viši nivo? Kompanija Biotech je izbacila ovaj sjajni proizvod koji, ne samo da radi posao nego će vas pretvoriti u pravu zver na treningu. Sa ovom moćnom formulom nema greške jer će vas motivisati da dižete tegove dok se gvožđe ne istopi u vašim rukama. Imaćete neverovatnu koncentraciju na treningu, takvu da ćete osetiti svako mišićno vlakno u vašem telu, koje se kontrahuje pod ogromnim naporima na novom i jačem treningu. Ta neverovatna promena neće proći nezapaženo od strane drugih ljudi koji treniraju pored vas. Energija, moć, volja, koncentracija i promene na vašem telu itekako će biti primećene.

BioTech

BLACK BLOOD CAF+

300 gr/3600 din

BioTech

BLACK BLOOD CAF+

SASTAV

BioTech

TRIBULUS MAXIMUS

90 KAPSULA /2450 DIN

Ultra doza tribulusa od 1500 mg sa 360 mg saponina
Prirodno povećanje nivoa testosterona i potencije
Povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti
Brži oporavak i mišićna rekuperacija
Kontinuiran i stabilan nivo hormona

Način upotrebe: 1 tableta dnevno, ujutru ili uveče, uz obrok
Nutritivne informacije 100 g / 1 tableta: 0 kJ/0 kcal / 0 kJ/0 kcal, masti 0 g/0 g, proteini 0 g/0 g, ugljeni hidrati 0 g/.0 g
Sastojci: 78%-ni ekstrak herbe Tribulus Terestris koji sadrži saponine; emulgator – kalcijum fosfat, mikrokristalna celuloza; sredstva protiv zgrudvavanja – magnezijumova so masnih kiselina, silicijum-dioksid.
Tribulus Maximus je klinički testiran “testosteron booster”. Predstavlja legalan i siguran način povećanja nivoa testosterona. U potpunosti je prirodan, 100 % siguran i doping-free preparat. Podstiče prirodno lučenje testosterona za visoke performanse bez štetnih efekata.
Upozorenja: Preparat je namenjen muškarcima starijim od 18 godina. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama I osobama sa tumorima osetljivim na androgene. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Osobe koje koriste lekove za regulaciju krvnog pritiska, aritmije, ili lekove za terapiju dijabetesa, pre upotrebe ovog preparata treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, prekinuti upotrebu i konsultovati se sa lekarom.
Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.
Način čuvanja: čuvati na temperaturi od 5-25°C, u dobroj zatvorenoj boci, na suvom i tamnom mestu.

BioTech

Protein Power 4 kg
6500 din

Protein Power 4 kg

Visok sadržaj proteina – 26g po porciji
Sa dodatkom kreatina – 1500mg po porciji
Bez laktoze*
Bez šećera*
Bez masti*
Bez glutena
Sjajan odnos cene i kvaliteta
Proizvod je dostupan u 3 ukusa: čokolada, vanila i jagoda-banana.
Kao i svi BioTechUSA proizvodi, Protein Power se sastoji od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka.
Pakovanje od 4kg sa 133 doze. Jedna porcija sadrži 28 g (jedan nepuni dozer).

BioTech

COLLAGEN 300 grama
2750 d

13 g kolagena po serviranju
Sa vitaminom C i vitaminom E
Sa hijaluronskom kiselinom
Bez laktoze, bez glutena i bez šećera
Osvežavajući ukusi limunade i crne maline
ada i kome se preporučuje?
Prvi pokazatelji da vam je potrebna dodatna suplemetacija kolagenom je gubitak elastičnosti kože, gubitak sjaja i kvaliteta kose i noktiju kao i bolovi u zglobova.
Za žene i muškarce koji traže dodatak ishrani sa kolagenom i hijaluronskom kiselinom koji se može konzumirati svakodnevno.
Čak i ako imate raznoliku ishranu.
Kao i svi BioTechUSA proizvodi, kolagen se sastoji od sigurnih i pažljivo izabranih sastojaka. Dodaci ishrani ne mogu zameniti raznoliku, uravnoteženu ishranu i zdrav način života.
Namena: Dodatak ishrani u prahu namenjen pripremi napitka na bazi kolagena uz dodatak hijaluronske kiseline i vitamina C i E. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, desni, kostiju, kože i krvnih sudova. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Način upotrebe: Pomešati jednu dozu (15 g = 1/2 merice ili 2 pune supene kašike) sa 200 ml vode u šejker-boci i koristiti jednom dnevno.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Pre upotrebe treba se posavetovati sa lekarom ili farmaceutom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži, na hladnom i suvom mestu. Nakon otvaranja ne uklanjati kesicu adsorbera vlage.

BioTech

SUPER LIPO
120 tabl./2400 d

Super Lipo preporučujemo sportistima i rekreativcima koji žele da ubrzaju proces gubitka suvišnih masti, naravno uz adekvatnu ishranu i program treninga.
Za održavanje normalnog metabolizma masnih kiselina
Za održavanje normalnog nivoa šećera u krvi
Bez kofeina
Bez glutena

Ubrzava metabolizam masti
Održava stabilnim nivo glukoze u krvi
Smanjuje apetit

Sadržaj hroma u proizvodu doprinosi održavanju normalnog nivoa šećera u krvi i normalnom metabolizmu makronutrijenata. Sadržaj vitamina B6 u proizvodu igra suštinsku ulogu u normalnom metabolizmu makronutrijenata.

BioTech

SUPER LIPO
120 tabl./2400 d

Način primene:

Danima sa treningom uzimati jednu tabletu ujutru i dve tablete pre treninga, a danima bez treninga uzimati jednu tabletu ujutru i dve tablete pre spavanja.

BioTech

CREA ZERO
320 gr./2300 d

CREA ZERO

kreatinski kompleks
Sadrži vitamine B6, B3
Lak za doziranje, aromatizovana formula sa ukusom narandže u vidu praha
Maksimalna apsorpcija kreatina
Direktno povećanje performansi
Povećava mišićnu snagu
Način upotrebe: Razmutiti 1 porciju (8 g = 2 ravno napunjene merice ili dve u vrh pune kafene kašike) sa 300 ml vode. Jednu porciju popiti 15 minuta pre treninga, a drugu porciju tokom treninga.

BioTech

CREA ZERO
320 gr./2300 d

BioTech

BLACK BURN
90 kaps /3300 din

Black burn

90 mega kapsula sa 28 aktivnih sastojaka
Svaka porcija sadrži 200 mg kofeina
Sa 11 vrsta biljnih ekstrakata, uključujući crni biber u prahu i ekstrakt kajenskog bibera
Sa 2 izvora L-karnitina: L-karnitin, L-tartarat i acetil-L-karnitin
Sa holinom, HCA (iz ekstrakta ploda Garcinia cambogia) i CLA (konjugovana linolna kiselina)
Sa 2 vrste aminokiselina: sa L-tirozinom i L-fenilalaninom
Sa 4 mikronutrijenta: gvožđe, jod, cink, hrom
Sa 5 vrsta vitamina: kompleks vitamina B (vitamini B3, B5, B6, B9 i B12)
Način upotrebe: Popiti 3 puta dnevno po 1 kapsulu sa 300 ml-500 ml vode, 30 min pre obroka.

Black burn

90 mega kapsula sa 28 aktivnih sastojaka
Svaka porcija sadrži 200 mg kofeina
Sa 11 vrsta biljnih ekstrakata, uključujući crni biber u prahu i ekstrakt kajenskog bibera
Sa 2 izvora L-karnitina: L-karnitin, L-tartarat i acetil-L-karnitin
Sa holinom, HCA (iz ekstrakta ploda Garcinia cambogia) i CLA (konjugovana linolna kiselina)
Sa 2 vrste aminokiselina: sa L-tirozinom i L-fenilalaninom
Sa 4 mikronutrijenta: gvožđe, jod, cink, hrom
Sa 5 vrsta vitamina: kompleks vitamina B (vitamini B3, B5, B6, B9 i B12)
Način upotrebe: Popiti 3 puta dnevno po 1 kapsulu sa 300 ml-500 ml vode, 30 min pre obroka.

BioTech

CITRULLINE MALATE

300 gr./2650 din

Citrulline Malate u prahu vam preporučujemo ako:
Bavite se intenzivnim sportskim aktivnostima, pre ili tokom vežbanja
Ste bodibilderi
Radite funkcionalne treninge
Osetljivi ste na aditive
Radije pravite svoje smeše u prahu
Način upotrebe: pomešati jednu dozu (3 g = 1 merica napunjena do oznake ili puna kafena kašika) sa 300 ml vode u šejker-boci i koristiti jednom dnevno.
Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.
Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Pre upotrebe treba se posavetovati sa lekarom ili farmaceutom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.
Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži, na hladnom i suvom mestu.

BioTech

BCAA ZERO/360 gr./2800 din

BCAA zero
0 glutena
0 laktoze
0 ugljenih hidrata
0 masti
6,000 mg 2:1:1 odnosa BCAA po serviranju
Sa dodatim glutaminom, uslovno esencijalnom amino kiselinom
Sa vitamin B6
Formula u prahu sa ukusom
Niskog sadržaja natrijuma
Zaslađen prirodnim zaslađivačem – stevijom
Bez konzervansa
Aspartame-free
Upozorenje: Nije namenjeno osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje ili koriste lekove, pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.
Napomene: Proizvod nije zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.
Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenoj boci, na temperaturi od 5°-25°C i relativnoj vlažnosti manjoj od 70%, zaštićeno od velike toplote, vlage i sunčevog zračenja. Nakon otvaranja ne bacati kesicu sa silika gelom.

BioTech

BCAA ZERO/360 gr./2800 din

Način upotrebe: Pomešati 9 g (2 merice=1 supena kašika) sa 300 ml vode i popiti 15 minuta pre treninga. Preporučuje se upotreba jednom dnevno, uvek sveže pripremljenog napitka.

BioTech
BLACK BLOOD SHOT
za vašu teretanu
061/66 555 10

BioTech

MICELLAR CASEIN

908 gr/3150 din

BioTech

MICELLAR CASEIN

Micellar Casein
100% iz izvora kazeina, najboljeg postepeno apsorbujućeg proteina
pravi anti-katabolički protein
postepen dotok aminokiselina
najbolja apsorpcija
visok nivo glutamina
odličan za upotrebu pred spavanje
Način primene: Pomešati jednu porciju (30 g = 1 ravno napunjena merica ili 2 u vrh pune supene kašike) sa 300 ml vode u šejkeru. Popiti pre odlaska na spavanje.