Applied Nutrition je započeo revoluciju, menjajući način na koji se konzumira sportska suplementacija, njen ukus i što je najvažnije, kako vam pomaže u performansama. Menjamo tržište kroz naš tim strastvenih enuzijasta sportske suplementacije i najsavremenija, interna istraživanja i razvoj, kao i proizvodne pogone koji stvaraju revolucionarne nove proizvode. Naše proizvode koriste neki od najelitnijih svetskih sportista i sada su dostupni u preko 65 zemalja širom sveta.

CRITICAL WHEY

2 KG /6500 DIN

WPC | WHEY ISO XP | HIDROLIZOVANI WHEY

Izgradnja i održanje mišićne mase
Izvanrednih ukusa i odlične rastvorljivosti
Bez GLUTENA
Visoko kvalitetni proteini i BCAA
Informed Sport sertifikat i analiza svake šarže
Halal sertifikat

GRATIS DOSTAVA

Način primene: razmutiti 1 porciju praha (30 g = 2 merice) sa 250-500 ml vode ili mleka u šejker boci. Dobro promućkati. Konzumirati jednu porciju dnevno, odmah nakon treninga ili bilo kad tokom dana u danima bez treninga.

DIET WHEY
1 kg/3900

80% proteina
CLA prah i L-karnitin
Ekstrakt zelenog čaja
Podrška za upravljanje težinom
Niski ugljeni hidrati i šećeri

Poklon
Šejker

Način upotrebe: razmutiti 1 porciju (25 g = 1 merica) praška sa 150-300 ml hladne vode u šejker boci. Dobro promućkati. Koristiti jednu porciju ujutro i jednu posle podne.

Upozorenja: Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, osobama sa oboljenjima bubrega i jetre. Osobe koje imaju dijagnostikovano oboljenje, koriste lekove ili druge suplemente, pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.
Informacije o alergenima: Sadrži MLEKO.
Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu.

ZMA PRO/3000 din
60 caps | 60 serviranja

Cink doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi.
Magnezijum dopinosi nomalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj funkciji mišića
Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
Halal sertifikat i pogodno za vegane
Način upotrebe: popiti po 1 kapsulu dnevno pre odlaska na spavanje, po mogućnosti uz obrok.*****Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.Upozorenja: Ne preporučuje se deci, proizvod je namenjen odraslim osobama, osim trudnicama. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste lekove ili druge suplemente, pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

ABE -315 grama/3950 din
ALL BLACK EVERYTHING PRE-WORKOUT

ABE – All Black Everything
Ultimativni NO REAKTOR 315g | 60 doza
4g Citrulina | 3,25g kreatina | 2g Beta Alanina | 100mg TeaCrine® | 200mg Kofeina | 200mg Taurina | Vitamini B3&B12 *
Sa svojim jedinstvenim sastavom, ABE preparat za pre treninga doprinosi povećanju snage, energije i izdržljivosti. Osim toga, ova specijalna formulacija pomaže da se maksimizira pun telesni potencijal, kroz doprinos u kontinuiranom fokusu u toku aktivnosti. Povećava motivaciju i mentalnu oštrinu uz istovremenu neverovatnu pumpu. Međutim reči ne vrede same ništa i dokaz je u samom proizvodu. Nakon opširnih istraživanja, pedantnog formulisanja i preciznih laboratorijskih analiza, osećamo se samouvereno da dozvolimo da ABE priča sam za sebe.
Kreatin povećava fizičke performanse u toku veoma intenzivnih treninga
Niacin doprinosi smanjenju zamora i iscrpljenosti
Vitamin B12 doprinosi formiranju crvenih krvnih zrnaca
Sa dodatkom “Breath Easy™” formulom koja dodatno otvara disajne puteve (Ukus mentol bombone)
Sertifikat “Tested For Athletes”

BCAA AMINO-HYDRATE
450 grama /3500 din

BCAA AMINO-HYDRATE

PROIZVOD NOVE GENERACIJE
7,2g BCAA | 3g Glutamina | 1g Citrulina | 1535mg elektrolita | BEZ ŠEĆERA
Informed Sport sertifikat i testiranje svake šarže
Elektrolitni oporavak Sa dodatkom Citrulina za intra-workout pumpu
Lako rastvorljiv
Način primene: razmutiti 1 porciju (14 g = 1 merica) praška sa 500 ml vode u šejker boci. Koristiti tokom treninga, a u danima kada se ne trenira koristiti tokom dana, najviše 1 dozu napitka.
Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.
Upozorenja: Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste lekove ili druge suplemente, pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.
Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu.

BCAA AMINO-HYDRATE
450 grama /3500 din